Muntatges i reparacions mecàniques industrials
Telf / Fax. 93 885 45 66

Foodetech Barcelona, la “nova” fira d’alimentària.

Foodetech Barcelona, la “nova” fira d’alimentària.
7
Jun

FoodTech Barcelona es el nou nom d’un saló consolidat i de reputada trajectòria des del seu naixement a l’any 1984 com a Tecnoalimentaria primer i Bta. Barcelona Tecnologías de la Alimentación després.

De la mà dels organitzadors d’Alimentaria, el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes, FoodTech Barcelona reforça el seu posicionament internacional i revalida la seva condició de referent per a la indústria alimentària en la seva vessant tecnològica.

Per Muntirepvic és una de les fires que no podem perdre’ns, el nostre expertise recau en el sector de l’alimentació, per tant, estar al dia i conèixer les innovacions del sector és primordial per a nosaltres. Vam visitar-la el passat mes de Maig.

 

El sector parla per si sol:

L’alimentació és el primer sector industrial d’Espanya.

Quarta economia de la Unió Europea en producció bruta per als seus gairebé 95.000 milions d’euros.

Augment del 2,5% de les empreses del sector que inverteixen en R+D i en 2015.

Exportacions per valor de 26.000 milions, 6% més que l’any anterior.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: *MUNTIREPVIC, SLU Finalitats: *Atendre la petició de la publicació dels seus comentaris a la web. Legitimació: *Consentiment de l’interessat. Pot retirar-lo en qualsevol moment. Destinataris: *Si els comentaris es publiquen, les seves dades es cediran als usuaris de la web. Drets de l’interessat: *A accedir, oposar-se, rectificar i que es suprimeixin les seves dades, així com altres drets tal i com s’explica a la informació addicional.

*Pot accedir a informació addicional i ampliada a aquest enllaç +INFO SOBRE PROTECCIÓ DE DADES